Onze hulpdienst staat 24 uur voor u klaar
085-4016474
Loodgieter Badkamer

Spoed loodgieter

Niet elk probleem geeft je de tijd om rustig op zoek te gaan naar een oplossing. Soms komt er veel haast bij kijken, bijvoorbeeld omdat er een grote hoeveelheid water ontsnapt of er sprake is van een gevaarlijke situatie. Heb je met spoed een loodgieter nodig? Dan kun je rekenen op de snelheid en vakmanschap van Loodgieter van Putten. We zorgen ervoor dat we snel op locatie zijn om het probleem ter plaatse te verhelpen.

Spoed loodgieter door heel Nederland
Bijna altijd binnen een uur ter plaatse
Direct een effectieve oplossing

Onze spoeddiensten

Twijfel je of je een spoed loodgieter nodig hebt of dat je een reguliere afspraak wilt maken? Bekijk dan of jouw probleem in de onderstaande lijst met spoedklussen staat:

Spoedlekkages:

• Ernstige waterlekkage
• Gaslekkage
• Radiatorlekkage
• Lekkage vloerverwarming
• Ernstige raamlekkage

Spoedverstopping:

• Ernstige verstopping leiding
• Verstopping riool
• Vaatwasser verstopping
• Verstopping gootsteen

Ons werkgebied voor spoedklussen

Je kunt door heel Nederland 24/7 terecht bij Loodgieter van Putten voor je spoedklussen. Onze loodgieter zitten verdeeld door het hele land, waardoor er altijd een loodgieter bij jou in de buurt is. We zijn bijna altijd binnen een uur ter plaatsen om het probleem op te lossen.

Spoedtarief

Loodgieter van Putten werkt standaard met voordelige tarieven. Je kan altijd vooraf een prijsopgave opvragen. We geven een reële schatting van de prijs, al zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van de precieze klus. Vanaf 22:00 brengen we een nachttarief in rekening.

Gaslekkage

Het is belangrijk om een gaslekkage serieus te nemen, een gaslekkage kan de veiligheid en gezondheid van de aanwezigen in een huis of bedrijfsruimte in gevaar brengen. Gas verdrijft immers de zuurstof in een ruimte en ontbrandt zeer snel. Schakel altijd bij een gaslekkage direct met  spoed een loodgieter in.

Ruik je gas of hoor je een sissend geluid als gevolg van een gaslekkage, dan moet je direct overgaan tot ventileren. Open alle ramen en deuren, zodat het gas niet wordt opgesloten en er frisse lucht naar binnenkomt. Daarnaast is het zaak dat je zo snel mogelijk de hoofdgasleiding dichtdraait. Deze vind je bij de gasmeter die zich bijna altijd in de meterkast bevindt. Schakel met spoed Loodgieter van Putten in, zodat wij op locatie het probleem zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.

Let op: wanneer sprake is van een gaslekkage dien je absoluut geen vuur te gebruiken. Tevens dien je op te passen met stopcontacten en elektriciteit. Vuur en vonkjes kunnen ertoe leiden dat het (opgehoopte) gas tot een explosie komt. Dit is levensgevaarlijk.

Met spoed een loodgieter bij grote waterlekkage

Met spoed een loodgieter inschakelen, is bij de meeste waterlekkages niet nodig. Hoewel je een kleinere lekkage wel altijd in de gaten moet houden, blijft de schade vaak relatief beperkt. Soms doen zich echter plotseling (zeer) grote waterlekkages voor. Heb je bijvoorbeeld met het boren een waterleiding geraakt, dan ontsnapt er plotseling veel water. Wat je zelf kunt doen, is het direct dichtdraaien van de hoofdkraan in de meterkast (of kruipluik). Voor een snelle oplossing schakel je Loodgieter van Putten in om de lekkage te verhelpen.

Loodgieter met spoed bij een verstopping?

Verstoppingen kunnen voor de nodige ongemakken zorgen. Zo kan je bijvoorbeeld geen gebruik meer maken van een toilet of kun je de afwas niet meer doen. Heb je meerdere wc’s in huis, dan is er waarschijnlijk geen sprake van een spoedsituatie wanneer er één verstopt zit. Hetzelfde geldt bij gootstenen, doucheputjes en dakgoten. Bij kleinere verstoppingen kun je altijd even kijken of je zelf tot een (tijdelijke) oplossing kunt komen. Gebruik bijvoorbeeld een rubberen ontstopper bij een wc, leeg het sifon bij een verstopte gootsteen of maak gebruik van een chemisch ontstoppingsmiddel. Deze oplossingen kunnen het probleem oplossen of de situatie in ieder geval iets verbeteren. Loodgieter van Putten kan vervolgens (zonder spoed) bij je langskomen om tot een duurzame oplossing te komen. Wij bieden onze vakkundige diensten aan door heel Nederland.

Bel voor spoed

Heb je een spoed loodgieter nodig? Bel dan direct met Loodgieter van Putten. We zijn 24/7 bereikbaar en lossen je probleem snel op.