Onze hulpdienst staat 24 uur voor u klaar
085-4016474
Loodgieter Badkamer

Ontstopping

Bij een verstopte leiding stroomt het water niet of niet meer goed door. Zijn de leidingen van bijvoorbeeld je douche, wc of gootsteen verstopt, dan kan je hier vaak geen gebruik meer van maken. Daarnaast kan het stilstaande water op termijn voor nare geuren en verdere schade veroorzaken, bijvoorbeeld als gevolg van overstromingen. Loodgieter van Putten komt bij jou thuis op locatie en zorgt voor een langdurige ontstopping van je afvoer.

Onze dienstverlening

Een verstopping kan zich praktisch overal waar sprake is van leidingwerk voordoen. Zo kunnen bijvoorbeeld ook doucheputjes en dakgoten voor verstoppingen zorgen met alle nadelige gevolgen van dien. Thuis kom je niet altijd tot een oplossing, zelfs niet met een chemisch ontstoppingsmiddel. Wil je zeker zijn van een duurzame oplossing zodat jouw leidingen weer zonder obstakels doorstromen, kies dan voor Loodgieter van Putten. Je kan bij ons terecht voor allerlei soorten ontstoppingen:

Ontstopping riool
Ontstopping afvoer
Bad ontstoppen
Douche ontstoppen
Wasmachine ontstoppen
Gootsteen ontstoppen
Ontstopping keukenafvoer
Ontstopping regenpijp
Wasbak ontstoppen
Wc ontstoppen
Vaatwasser ontstoppen

Prijzen ontstopping

Bij Loodgieter van Putten hanteren we voordelige tarieven voor ontstoppingen. Onze loodgieters behandelen elke klus op maat, waardoor we niet met standaard tarieven werken. We geven je vooraf een duidelijke indicatie van de kosten die je kan verwachten. Neem contact met ons op voor een indicatie van de prijs voor het oplossen van de problemen met jouw afvoer.

Ons werkgebied

Loodgieter van Putten verzorgd ontstoppingen door heel Nederland. Je kan gebruik maken van onze service als je woonachtig bent in een van de volgende provincies:

– Groningen
– Drenthe
– Friesland
– Overijssel
– Flevoland
– Gelderland
– Noord Holland
– Zuid Holland
– Utrecht
– Zeeland
– Noord Brabant
– Limburg

 

Bekijk ons werkgebied

Meest voorkomende verstoppingen

We zien vaak dezelfde verstoppingen voorbij komen. De gootsteen, het toilet en de wasmachine zijn de meest voorkomende verstoppingen. De vakmannen van Loodgieter van Putten lossen deze problemen snel en daadkrachtig op. Daarnaast profiteer je van uitstekende service van onze klantvriendelijke loodgieters.

Verstopping gootsteen

Verstoppingen in de gootsteen komen geregeld voor. Het gaat in veel gevallen om de gootsteun in de keuken, omdat hier veel etensresten en vet worden weggespoeld. Ook komen verstopte gootstenen in de badkamer voor, door onder andere het wegspoelen van haren. Deze kunnen leiden tot verstopte leidingen. Loodgieter van Putten kan je altijd snel en doeltreffend helpen bij het ontstoppen van je gootsteen.

Ontstopping toilet

Een verstopt toilet behoort tot een van de lastige verstoppingen. Zeker wanneer het toilet niet meer doorspoelt of overstroomt, kan dit erg vervelend zijn. Verstopte wc’s doen zich met name voor bij oudere leidingen of wanneer er spullen zijn doorgespoeld die niet doorgespoeld horen te worden. Denk aan bijvoorbeeld vochtige doekjes en voedselresten. Met behulp van veel kennis en het juiste gereedschap zorgen we voor een volledige ontstopping van je toilet.

Ontstopping wasmachine

Een verstopping kan zich ook voordoen bij de afvoer van een wasmachine. Het vuil dat uit vieze kleding wordt gehaald, moet immers worden afgevoerd. Het lastige aan verstoppingen bij wasmachines is dat je niet altijd even gemakkelijk bij het leidingwerk komt. Schakel een vakman van Loodgieter van Putten in voor een doeltreffende ontstopping van je wasmachine.

Neem contact op

Wil je gebruik maken van een professionele ontstopping? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. Onze specialisten staan u graag te woord.