Onze hulpdienst staat 24 uur voor u klaar
085-4016474
Loodgieter Badkamer

Loodgieter Tiel

Loodgieter van Putten is jouw adres wanneer je op zoek bent naar een Loodgieter in Tiel en omstreken. Onze loodgieters kennen een hoge mate aan vakmanschap en een oplossingsgerichte houding. We steken onze handen uit de mouwen om jou te helpen met verschillende loodgieterswerkzaamheden. Van water- en gaslekkages tot verstopte wc’s, Loodgieter van Putten staat voor je klaar.

Lokale loodgieter in Tiel
Klantvriendelijk en servicegericht
Voordelige tarieven
24/7 bereikbaar

Loodgieterswerkzaamheden in Tiel

Als je een probleem hebt waar een loodgieter bij nodig is, is het raadzaam om niet te lang te wachten met het inschakelen van een vakman. Hoewel een probleem soms klein en onschuldig lijkt, kan het probleem zich snel verergeren. Daar komt bij dat deze problemen vaak op termijn schade aanbrengen aan je woning, bedrijfsruimte of de spullen die daarin staan. Zo kan een waterlekkage bijvoorbeeld zorgen voor schimmel en schade aan meubels en elektronische apparatuur.

Loodgieter lekkage

Gas- en waterlekkages

Heb je last van een gas- of waterlekkage, dan helpen we je graag ter plaatse. Let erop dat je bij een gaslekkage de gaskraan dichtdraait en de woning of bedrijfsruimte zo goed mogelijk ventileert. Gas is immers gevaarlijk, het kan zorgen voor explosies, brand en verstikking. Neem een gaslekkage dus altijd serieus. Waterlekkages zijn doorgaans minder gevaarlijk, maar wel erg vervelend.

Loodgieter badkuip ontstopping

Verstoppingen

Loodgieter van Putten is jouw loodgieter in Tiel voor alle soorten verstoppingen zoals meer afvoeren, waterleidingen en regenpijpen. Verstoppingen zijn bijzonder frustrerend en kunnen een hoop ongemak met zich meebrengen. Dat begrijpen wij al te goed. Wij komen ter plaatse kijken waar het probleem precies zit en verhelpen dit direct. Zo kan je weer zonder zorgen gebruikmaken van je gootsteen, wc, douche of andere toepassing waar waterleidingen bij komen kijken.

Bij een verstopte gootsteen kan je eerst zelf proberen het sifon te reinigen. Bij een verstopte wc kan je een rubberen ontstopper een kans geven. Verder geldt dat je bij verschillende soorten verstoppingen een chemische ontstopper kunt proberen. Deze oplossingen bieden meestal snel resultaat, maar niet voor de lange termijn. Loodgieter van Putten onderzoekt waar het probleem vandaan komt en zorgt zo voor een snelle oplossing.

Ons werkgebied in Tiel

Huur Loodgieter van Putten in voor al je loodgietersklussen in Tiel en omgeving. Onze loodgieters zijn werkzaam in onder andere de volgende wijken:

Loodgieter ontstopping

Tiel binnenstad
Sterrebos
Hertogenwijk
Burgermeesterbuurt
Stationsbuurt
Drumpt
Zennewijnen
Passewaaij Zuid
Bergakker

Loodgieter badkuip ontstopping

Santwijck
Lok
Ooij
Ridderweide
Tiel West
Passewaaij
Veluwe
Kellen

Loodgieter lekkages

Latenstein
De Elzenpasch
Westroijen
Passewaaij Noord
Rauwenhof
Wadenoijen
Kapel Avezaath
Medel

Met spoed een loodgieter in Tiel nodig?

Schakel Loodgieter van Putten tijdig in voor elke situatie waarin je een Loodgieter in Tiel en omstreken nodig hebt. Onze loodgieters beschikken over brede kennis van het vak en zijn in staat om allerlei soorten problemen op te lossen. Zo helpen we je bijvoorbeeld bij verschillende soorten lekkages en bij verstoppingen. Op locatie werken we snel aan een doeltreffende oplossing.

Neem contact op

Twijfel je over de ernst van een probleem, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn jouw betrouwbare loodgieter in Tiel en omstreken. Neem direct vrijblijvend contact met ons op!