Onze hulpdienst staat 24 uur voor u klaar
085-4016474
Loodgieter Badkamer

Loodgieter Geldermalsen

Op zoek naar een loodgieter in Geldermalsen of omgeving? Loodgieter van Putten is jouw vakkundige loodgieter in deze omgeving. De vakmensen van Loodgieter van Putten hebben brede vakkennis en zijn altijd bereid om hun handen uit de mouwen te steken voor jouw problemen op het vlak van loodgieterswerkzaamheden.

Lokale loodgieter in Geldermalsen en omgeving
24/7 bereikbaar
Spoed loodgieter

Met spoed een loodgieter in Geldermalsen

Loodgieter van Putten staat voor je klaar wanneer je een loodgieter met spoed nodig hebt. Niet alle situaties vragen echter om een loodgieter met spoed. De situaties die in ieder geval wél om een loodgieter met spoed vragen, zijn gevaarlijke situaties, zoals een gaslekkage.

Twijfel je of er sprake is van spoed of ben je er vrij zeker van: neem gerust direct contact op met Loodgieter van Putten. Wij helpen je in Geldermalsen en omstreken met verschillende spoedklussen.

Verschillende loodgietersdiensten in Geldermalsen

Onze loodgieters hebben kennis van het vak en weten voor veel problemen een adequate oplossing te vinden. Werkzaamheden die wij vaak tegenkomen, zijn het opsporen en dichten van lekkages en het verhelpen van verstoppingen.

Lekkages in Geldermalsen

In een huis of bedrijfsruimte komen met name twee soorten lekkages voor: gaslekkages en waterlekkages. Een gaslekkage komt minder vaak voor, maar is zeer gevaarlijk. Heb je last van een gaslek, dicht dan zo snel mogelijk de gaskraan en ventileer maximaal door deuren en ramen te openen. Schakel daarna direct Loodgieter van Putten in om het probleem te verhelpen. Ook bij een waterlekkage helpen we je natuurlijk graag.

Loodgieter lekkages

Water- of gaslekkages in Geldermalsen

Waar leidingen zijn, bestaat de kans op lekkages. De meeste leidingen in huis zijn óf gasleidingen óf waterleidingen. Beide soorten leidingen kunnen gaan lekken. Met name waterlekkages komen veel voor. Lekkages aan leidingen door muren of plafonds herken je dan vaak aan vochtige en/of schimmelachtige plekken. Een gaslekkage herken je door een zwavelachtige geur in huis.

Loodgieter badkuip ontstopping

Ontstoppingen Geldermalsen

Overal waar waterleidingen voorkomen, kan een verstopping ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan (de leidingen onder) de gootsteen, het doucheputje of de wc. In veel gevallen kun je verstoppingen in eerste instantie voorkomen door geen dingen weg of door te spoelen die eigenlijk in de prullenbak thuishoren.

Ons werkgebied in Geldermalsen

Ben je op zoek naar een loodgieter in Geldermalsen en omgeving? Schakel dan de specialisten van Loodgieter van Putten in. Onze loodgieters zijn werkzaam in onder andere de volgende wijken:

Loodgieter Badkamer

Verspreide huizen Oostzijde
Geldermalsen Oost
Geldermalsen Centrum
Geldermalsen West
Verspreide huizen Westzijde

Loodgieter ontstopping

Geldermalsen Middengebied
Geldermalsen Zuid
Verspreide huizen Zuidzijde
Geldermalsen en omgeving
Buitengebied

Wij zijn jouw loodgieter in Geldermalsen en omgeving! Neem direct vrijblijvend contact met ons op.