Onze hulpdienst staat 24 uur voor u klaar
085-4016474
Loodgieter Badkamer

Lekkage

Wanneer je een lekkage waarneemt in je woning of bedrijfsruimte is het zaak om deze op korte termijn te laten verhelpen. Zo voorkom je waterschade of vochtproblemen. Laat Loodgieter van Putten je helpen bij een lekkage in je woning of bedrijfsruimte. We sporen je lekkage op en herstellen deze doeltreffend.

Lekdetectie

De ene lekkage is de andere niet. In sommige gevallen is het gemakkelijk om de bron van een lekkage te vinden. Dit is met name het geval wanneer sprake is van een grote lekkage die met het blote oog waarneembaar is. Het opsporen van lekkages kan ook lastig zijn. Dit is met name het geval wanneer er sprake is van een lekkage op een moeilijke plek met kleine hoeveelheden. Onze loodgieters hebben veel ervaring met lekdetectie en sporen de bron van jouw lekkage op.

Soorten lekkages

Er zijn verschillende soorten lekkages. Onze loodgieters hebben ervaring met alle soorten lekkages. Bel Loodgieter van Putten als jij last hebt van een van de onderstaande lekkages:

Loodgieter lekkage

· Lekkage van het dak
· Lekkage in de dakgoot
· Lekkage in het plafond
· Gaslekkage
· Lekkage in de muur
· Lekkage in de vloerverwarming
· Lekkage van de cv ketel
· Waterleiding lekkage
· Lekkage van je vaatwasser

Loodgieter service

· Lekkage van je wasmachine
· Toilet lekkage
· Riool lekkage
· Lekkage afvoer
· Dakraam lekkage
· Lekkage ramen
· Lekkage in de badkamer
· Lekkage in de kelder
· Lekkage in de keuken

Schade

Schade aan je waterleiding, dak of plafond is vaak de oorzaak van lekkages. Om dit soort schade te voorkomen is het belangrijk dat je goed onderhoud pleegt. Daarnaast is het mogelijk dat jouw lekkages worden veroorzaakt door een bijzondere situatie. Denk bijvoorbeeld aan extreme weersomstandigheden of knaagdieren. We raden aan om altijd een lekdetectiebedrijf onderzoek te laten doen naar de schade. Met de juiste lekdetectie zorg je ervoor dat de lekkage bij de bron wordt aangepakt.

Loodgieter ontstopping

Lekkage in keuken of badkamer

Veel lekkages doen zich voor in of rond de keuken en badkamer. In en rond deze ruimtes in jouw woning of bedrijfsruimte lopen veel waterleidingen. Deze leidingen brengen onder meer het water naar kranen, douches en toiletten. Na verloop van tijd kan je last krijgen van waterleiding lekkage. Vergeet daarbij niet dat lekken zich niet alleen kunnen voordoen bij de waterleiding, maar ook bij bijvoorbeeld de kranen zelf. Dit maakt de juiste lekdetectie van jouw lekkage belangrijk. Laat een vakman van Loodgieter van Putten meekijken.

Loodgieter lekkages

Lekkage plafond

Ontsnapt er water uit het plafond? Dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Om de oorzaak te achterhalen, is het relevant uit welk plafond het water precies lekt. Zit er boven het plafond een dak, dan is de kans relatief groot dat het gaat om regenwater dat door het dak heen lekt. Dit doet zich geregeld voor bij platte daken, bijvoorbeeld als het water daar stilstaat doordat het niet voldoende wordt afgevoerd. Met behulp van een specialist van Loodgieter van Putten los je de lekkage snel op.

Loodgieter service

Lekkage dak

Ook komt het geregeld voor dat de hoeken en naden van de dakbedekking loslaten en op die manier water doorlaten. Bij schuine daken treedt een lek minder snel op, hoewel het wel voorkomt. Zo kunnen dakpannen bijvoorbeeld niet meer goed liggen of zijn weggewaaid als gevolg van noodweer of kan er sprake zijn van andersoortige defecten. Verder komt het voor dat dakgoten verstopt raken of door een andere oorzaak hun werk niet (meer) goed doen.

Prijzen lekkage

Onze loodgieters repareren jouw lekkage voor een voordelige prijs. Als ervaren lekdetectie bedrijf sporen we de lekkage snel op en repareren we de schade. Met een vakman van Loodgieter van Putten profiteer je van een voordelig tarief op lekdetectie, eventueel breekwerk, reparatie en afhandeling. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan om achter de prijs voor jouw situatie te komen.

Vergoeding door verzekering

De kosten die je maakt door lekkages vallen vaak binnen de verzekering. Waterschade is namelijk onderdeel van de opstalverzekering. Dit betekent dat ons werk aan je waterleiding, plafond of dak wordt vergoed door jouw verzekeraar. Daarbij valt opgelopen schade als gevolg van de lekkage ook binnen de opstalverzekering. Je kan de kosten op bijvoorbeeld je apparatuur of vloer ook verhalen bij je verzekeraar. Controleer de polis van jouw opstalverzekering om te controleren welke schade binnen jouw verzekering valt.

Loodgieters door heel Nederland

Loodgieter van Putten lost jouw probleem op door heel Nederland. Heb een acuut probleem of weinig tijd? Er is altijd een specialist bij jou in de buurt. Als lekdetectiebedrijf onderzoeken de hele ruimte en lossen we de lekkage bij de bron op. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Heb je een lekkage in je woning of bedrijfsruimte? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085-4016474